O le mautu ma le fa'amae'aina o galuega ole upega ma'a

I le fausiaina o le siosiomaga oo le upega maaua masani ona faʻaaogaina i se ituaiga o mea, o le matafaioi e taua tele, faʻaaogaina lautele, o le aʻafiaga e iloagofie, tamaoaiga e matua taugofie, o a ona lelei ma galuega?

Gabion Box

Pe a faʻaaogaina upega maʻa, muamua lava, e mafai ona tatou vaʻaia o ia e matua mautu, aoga, o le galuega atoa e le mafai ona faʻafefeteina e le mafai foi ona le amanaʻiaina se gafatia tele, o loʻo faʻaogaina nei le gaosiga o upega maʻa maʻa e faʻapipiʻi faʻatasi, ma o le faʻaaogaina o le milo mata. fomu fausaga, o le fomu i le faagasologa o le faaaogaina, Afai o loo i ai se faaleagaina i le lotoifale, o le a le aafia ai le faatinoga atoa, o lea o le a le faaleagaina le aotelega.
Aotele i le taimi o le faʻaaogaina, ma i nisi tulaga e mafai ona faʻaosofia le uiga fetuutuunai oupega maa, e mafai foi ona faʻaogaina lenei fomu, o le a faʻaaogaina mo le galuega atoa i totonu o se atoaga, ina ia leai ni togitogi, o lea e oʻo lava i le le tutusa o timuga, o le aʻafiaga e le o le galuega atoa, o le a le maua ai foi se faʻafitauli matuia, E mafai ona faʻaititia tele galuega faʻaleleia.

Fa'aliliuga polokalame fa'aliliuga, pe a iai se mea sese fa'amolemole fa'amagalo.


Taimi meli: 02-07-21