O tau i nisi o oloa uamea ua toe fetuutuunai ma faaleaogaina lafoga toe totogi

O le upega tafaʻilagi a le Matagaluega o Tupe i luga o tala fou o Aperila 28, ina ia sili atu le faʻamautinoaina o le tuʻuina atu o punaoa uʻamea ma faʻalauteleina le tulaga maualuga o le atinaʻeina o le uʻamea uʻamea, faatasi ai ma le faʻatagaina a le Fono a le Setete, na tuʻuina atu talu ai nei e le Komisi o Faʻasalaga a le Setete se faʻaaliga i luga o le fetuunaiga o tau i luga o nisi oloa uamea, e manino mai ia Me 1, 2021, o le fetuunaiga o tau i luga o nisi oloa uamea.I totonu oi latou,u'amea pua'a, uamea mama, uamea toe fa'aaogaina, ferrochrome ma isi oloa e fa'atino ai le fua faatatau o le tau o oloa fa'aulufale mai;O le a matou si'i lelei le tau o oloa auina atu i fafo i luga o le ferrosilica, ferrochrome ma le maualuga o le mama o le uʻamea puaa, ma faʻaaoga le fua faatatau o lafoga faʻaulufale atu o le 25%, lafoga faʻaulufale le tumau o le 20% ma le lafoga faʻaulufaleina le tumau o le 15%.

O le Ofisa o le Komisi o Faasologa o le Fono a le Setete na fai mai o le fetuunaiga o faiga o le a fesoasoani e faaitiitia tau o oloa faaulufale mai, faalautele oloa faaulufale mai o punaoa uamea, lagolago i totonu o le atunuu le faaitiitia o le gaosiga o uamea mama, taiala le alamanuia uamea e faaitiitia le aofaiga atoa o le faaaogaina o le malosi, ma uunaia le suiga ma le faaleleia. o le alamanuia u'amea ma atina'e maualuga.

20210506155421

O le aso lava lea na tuuina atu ai e le Matagaluega o Tupe ma le Pulega o Lafoga a le Malo le faalēaogāina o le lafoga o oloa auina atu i fafo mo nisi o oloa uamea, ma manino ai le toe faaitiitia o lafoga mo nisi.oloa uameao le a fa'aleaogaina mai ia Me 1, 2021. O le taimi fa'atino e tatau ona fa'amalamalamaina i le aso o le auina atu i fafo o lo'o fa'aalia i luga o le pepa fa'ailoa a le tiute o oloa fa'atau atu.

"O le fetuunaiga o tau e fesoʻotaʻi ma uʻamea na faia i lalo o le taʻitaʻiga a le carbon neutrality."Fai mai Lu Zhengwei, o le pule sili o le tamaoaiga o Industrial Bank, i lalo o le faiga o suʻesuʻega carbon carbon a le lalolagi o loʻo i ai nei, e tusa ma le 20 pasene o le kaponi a Saina e maua mai i fafo e faʻafetaui ai le gaosiga ma le faʻaaogaina o manaʻoga o isi atunuu ma itulagi.I lalo o le faiga faʻasalalau faʻavaomalo faʻavaomalo o loʻo i ai nei o le gaosiga o tiute tauave faiga, mafaufau i le aʻafiaga o carbon emissions o loʻo faʻaalia i le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu o fefaʻatauaʻiga, e mafai e Saina ona faʻamalieina le fausaga tau fefaʻatauaʻiga e ala i le faʻamalosia o le faʻatulagaina o le tau, ma isi, ina ia iloa ai le gafatia o le faʻaaogaina o carbon. fa'aitiitiga.

Guotai Junan (Securities Research Institute o le uʻamea ma le uamea ma le maualuga o mea e suʻesuʻe ai le pule sili o Li Pengfei e talitonu i le tulaga o le carbon neutrality, o le faʻaitiitia o le gaosiga o le uʻamea leaga, o le fetuunaiga o le fausaga o le gaosiga e taua tele, o le tausaga lenei o le faʻaitiitia o le gaosiga o le gaosiga o oloa. o le a ausia i se tulaga tele, o le faaiuga autu o le taamilosaga o le gaosiga, o le gaosiga gafatia e le toe avea ma faʻalavelave autu o tupe mama alamanuia uʻamea.


Taimi meli: 06-05-21
;