O le toe fa'aauauina o le fa'alavelave fa'afuase'i pe a mae'a le fa'alavelave, e mafai fo'i ona fa'amautu le maketi u'amea pe a le umi?

Talu mai Me, aigatau uameaua o'o i le si'isi'i faifaipea ma le fa'aauau pea o le pa'u, e latalata i le fa'ai'uga o le masina, ua toe fa'aalia ai fo'i le si'itia o tau o sila.

I le aso 31 o Me, o le maketi i le lumanai uamea i totonu o le atunuu e tolu tulaga lelei sosoo, uʻamea uʻamea, uʻamea vili vevela pito i luma pito i luga 5100 yuan / tone ma 5500 yuan / tone, uʻamea ua sili atu i le 5%, manuia tu i luga o le 1100 yuan / tone faailoga i luga.

uamea uamea

I le afiafi o Me 31, rebar, hot rolled coil futures main contract na pa'u teisi, o tau o uamea na faʻaauau pea ona maualuga le maualuga.

O maketi fa'apitoa, tau u'amea o lo'o i ai fo'i se si'itaga tele.E tusa ai ma le Lange cloud business platform mataʻituina faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai ia Me 31, o le tau averesi o le 25mm tolu-level rebar.uameai aai autu i Saina e 5188 yuan/ton, i luga 166 yuan/ton pe a faatusatusa i le Aso Faraile talu ai.I le aso 31 o Me, o le tau o le fausiaina o le uamea, o le uʻamea vevela ma le malulu malulu i totonu o taulaga tetele i Saina na siitia e sili atu i le 100 yuan / tone.

E lima toe fo'i mai aso malolo laiti, tau u'amea i totonu o le atunu'u na fa'aauau pea le si'itia, o faioloa u'amea fa'atele ona si'itia tau;Talu mai lena taimi, o le tau o le rebar ua toe faʻafouina le pito sili ona maualuga i le tala faʻasolopito, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 1027 yuan / tone ma le maualuga o le aso e tasi o le 460 yuan / tone.

u'amea u'amea 1

O le si'itia o tau e le'i mafaufauina na tosina atu i ai le pulega o tulafono faatonutonu.Talu mai le aso 12 o Me, o le Komiti a le Atunuu, le National Development and Reform Commission, le China Iron and Steel Association, le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi ma isi matagaluega talafeagai ma faalapotopotoga ua alalaga e faapea o leuameamaketi na amata ona pa'u i se laina, ma i le na o le afa masina, o tupe maua uma talu mai Aperila ua soloia.

Ua talitonu Wang Jianhua talu mai le ogatotonu o Me, o le paʻu vave o tau uamea na mafua ai ona maualalo le tau o uʻamea, i le faaiuga o Me, o nisi o itulagi ma nisi maketi tau uamea na maualalo ifo nai lo le tau o uʻamea.

Na faailoa mai e Wang Jianhua ia Iuni, ona o le leiloa o nisi ituaiga o uʻamea uʻamea ma le tulaga o le faateleina o le tausiga, faʻatasi ai ma le gaosiga gafatia e toe tepa i tua ma isi mea, o le a pa'ū le sapalai maketi uʻamea mai le pito maualuga;O manaoga ia Iuni o le a fefiloi ae o loʻo lelei pea i le aotelega, ona o loʻo tumau pea le malosi o manaʻoga o le uamea i le lalolagi ma o le a faʻamalolo muamua le manaʻoga ona o le maualuga o tau.

 

Punavai: 21st Century Business Herald

Fa'aliliuga polokalame fa'aliliuga, pe a iai se mea sese fa'amolemole fa'amagalo.


Taimi meli: 03-06-21
;