O le uamea faufale a le atunu'u na matua'i maualalo le lumana'i uliuli

O le vaiaso talu ai, o le fausiaina o le atunuuuameamatua maualalo.O le mafua'aga autu o le pa'u o le lumana'i uliuli o le vaiaso talu ai, o le fa'atauga o maketi fa'atau fa'atau ma va'ai e malosi tele, leaga le mana'oga.Ua fefefe le aufaioloa i luga ole laiga ma le vave tatalaina o le le mautonu, o tau na paʻu vave, o se vaega tele.O le vaiaso e fa'aputuina e fa'aalia ai le fa'avavevave o le aga'i i lalo e taufetuli.

E oʻo mai ia Me 21, o le tau averesi o le 20mm tolu-level rebar i taulaga tetele i Saina o le RMB 5402 / ton, i lalo i le RMB 698 / ton i le vaiaso i le masina.Ole tau ole 8.0mmHPB300 maualuga laina ole 5693 yuan/ton, i lalo ole 657 yuan/ton mai lea vaiaso i lea vaiaso

uamea 1

Tangshan Steel Billet Express, Me 22

Pubillet Tangshan: i le aoauli o le 22nd, punaoa pubillet i Qianan eria o Tangshan faʻaititia i le 170 ma lafoga i le 4900 yuan/ton.

I le taimi nei, o le fa'atauga o maketi fa'atau oloa e lautele, o lo'o fa'aitiitia tau o meafaitino i lalo i vaega eseese.O fefa'atauaiga fa'apitoa e fa'apea:

Aveese uamea: Tangshan 145 strip uamea tatala falegaosimea tau nai lo ananafi pa'u 180-200, o le tulaga vaivai feuiaiga lautele, ona faaauau ai lea ona pa'ū 100 i le apa, ina ua uma le fefaʻatauaʻiga e leai se faʻaleleia atili, o le taimi nei o le atunuʻu, o le gaosiga autu e pei o le saogalemu sii mai. 5200;Tangshan 355 fasi u'amea tau pa'u 150-200 nai lo ananafi le maketi nofoaga autu 5270-5300, Ruifeng 5310-5350, agai i luma maualuga atu nai lo le tau nofoaga 10-20, le ofo maketi e itiiti, o le fefaʻatauaiga e vaivai.

Tala'aga: Tangshan vaega u'amea tau tipi 100-200, o le taimi nei le ofo u'amea autu I-beam 5200, Angle 5200-5630, alalaupapa 5100, tau nofoaga e faaauau pea ona faaitiitia, o le mautinoa maketi ua sili atu le lava, o le uta atoa e faigata.

Paipa: Tangshan scaffold pipe mainstream u'amea u'amea muamua falegaosi tau fa'aititia e 300, sii mai 5280-5350, tinoitupe e aofia ai lafoga, fefa'atauaiga lautele.

Coil vevela: Tangshan matala ipu maketi tau intraday lalo 50,1500 lautele tatala ipu uamea Tangshan 5510, Yansteel / Anfeng 5500, Manganese Kaiping 5650. tau uma e aofia ai lafoga.

Medium plate: Tangshan plate tau maketi pa'u 40 intraday, Tangshan sila 14-40mm ipu sii mai 5500, maualalo ipu u'amea 5700, tinoitupe e aofia ai lafoga.

Mea faufale: Tangshan fau fale uamea tau maketi i lalo 120, lea e tolu filo tele 5380, tolu filo laiti 5600, tisiki siku 5550, maualuga uaea 5250

Tangshan steel fundamentals i le vaiaso talu ai

Tupe Maua: O le vaiaso talu ai, o le averesi o le tau o le uʻamea uʻamea e le aofia ai lafoga o 10 faʻataʻitaʻiga uʻamea uʻamea i le eria o Tangshan sa 3613 yuan / tone, ma o le averesi tau o pili tupe e le aofia ai lafoga o 4,527 yuan / tone, ma le fua faatatau faalevaiaso siitia e 297 yuan / tone.Pe a faatusatusa i le tau muamua o fale gaosimea o pili masani i le aso 22 o Me, o le averesi o tupe mama a fale gaosi uamea e tusa ma le 373 yuan/ton, ma o le fua faatatau faalevaiaso na faaitiitia i le 1,067 yuan/ton.

Tuuina atu o ogaumu: 62 o le 126 ogaumu faʻafefe i le eria o Tangshan ua toe faʻaleleia (e le aofia ai le gaosiga umi), ma o le aofaʻi atoa o ogaumu faʻafefeteina e 51624m.³;E tusa ma le 1.057,900 tone le gaosiga i vaiaso ta'itasi, ma o le fa'aaogaina o le gafatia e 62.39%, i luga 0.05% pe a fa'atusatusa i le vaiaso talu ai, i luga 1.28% pe a fa'atusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le masina na te'a nei, ma i lalo e 25.70% pe a fa'atusatusa i le tausaga talu ai. tausaga.

I le vaiaso talu ai su'esu'ega ta'amilosaga, Tangshan vaega o tagata ta'ito'atasiuameaatina'e fa'aleleia ogaumu ma toe fa'afouina o le gaosiga fa'atasi, o le suiga atoa e le'o tele, e tusa ai ma la tatou su'esu'ega feso'otaiga, o lo'o fa'atinoina pea e le kamupani u'amea Tangshan le fuafuaga fa'aletausaga fa'aletausaga, o le fa'aputuga atoa o le gaosiga o le a fetu'una'i ma le mana'oga tapula'a, ae I le aotelega, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ogaumu a Tangshan.

Tulaga fa'asoa o pili: O le vaiaso na te'a nei, o le fa'aputuga o pepa pili tutusa i faleteuoloa autu ma uafu i Tangshan e 436,500 tone, fa'atasi ai ma le fa'aitiitia i vaiaso ta'itasi e 96,100 tone.O le tau na maualalo i le vaitaimi o suʻesuʻega, ma o fefaʻatauaʻiga maketi na maualalo, ma o le faʻaitiitiga o faʻatauga na faʻatatau i le tuʻuina atu o pepa mo se taimi umi.

uamea 3

O le amataga o le vili ta'avale: o laina u'amea e 47 vaega i le eria o Tangshan, e 31 na amataina laina gaosiga, o le aofa'i o le fa'aogaina o le 65.96%, i lalo 4.25% pe a fa'atusatusa i le vaiaso talu ai.O le fa'aogaina o le gafatia e 74.36%, fa'atupuina 5.41% mai le vaiaso talu ai.

Fa'amatalaga tau: i suiga fa'aitiitiga talu ai nei o maketi, o le fetu'una'iga o le tau o le fale gaosi oloa e le masani ai, lea e fa'aauau pea le maualuga nai lo le tau i le maketi.O le maliliega tu'usa'o tu'u sa'o e manino lava le a'afia, ma o le a toe fo'i uma le suiga o tau i le masani.I le taimi nei, o le a'afiaga pito i lalo o fa'avae pili e matua le aoga, ma o le tulaga o fefa'ataua'iga le aofa'i ma le tau o lo'o a'afia i lagona o maketi.O le naunauta'i i lalo ole olo e fa'atapula'aina e ala i fefa'ataua'iga, fa'aputu oloa fa'auma ma gaosiga ma fa'atauga tupe mama.E le gata i lea, o le itumalo o Fengrun o loʻo faʻatinoina le 30% faʻatapulaʻaina o le gaosiga ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia.I se taimi pu'upu'u, e mana'omia pea le tau o pili i se fa'asologa o suiga i lalo, e taula'i i le suiga o lagona o maketi.

Fa'ata'ita'iga o maketi uamea i lenei vaiaso

Tuuina atu o manatu: i se taimi pupuu, ona o le aʻafiaga faʻasolosolo o faiga faʻavae ma pepa faʻapisinisi, toe faʻafoʻi tau, faʻamalosia o tupe mama, nisi o pisinisi poʻo le faʻatinoina o le faʻatinoina o le fuafuaga e faʻaitiitia ai le gaosiga, faʻaliliuga gaosiga poʻo le suʻesuʻega fuafuaga, o le tuai atoa o le fa'amoemoe e fa'alavelaveina le tu'uina atu o se numera tele o gaosiga.

Manaoga: i le taimi nei, o le mamafa o timuga o le tau i Sasaʻe Saina ua faʻateleina, ma North Saina o loʻo faasolosolo malie foʻi ona ulufale atu i le taumafanafana.O galuega i fafo ma felauaiga mamao o le a matua afaina.Peita'i, o le vaiaso na te'a nei ua matua fa'aitiitia ai le tau o le fa'atauga, o le a fa'amatu'u atu oka vave tuai, o lo'o iai pea le avanoa e tulimata'i ai manaoga mo se taimi pupuu.

Manatu manatu: le vaiaso talu ai ona o le pa'u malosi i le tisiki ma le maketi maketi, faʻateleina le fefe i le maketi i lagona maualuga ma le le mautonu, e mautinoa lava le le fiafia o maketi.O lo'o fa'agaoioia pisinisi i le taimi nei i le su'esu'eina o tau, peita'i e le'i fa'agasolo malie le maketi i lalo o fa'ailoga o lo'o malosi pea le lagona fa'atalitali ma va'ai.

I se tulaga lautele, o loʻo faʻamoemoeina i lenei vaiaso o le fausiaina o le atunuʻu o tau o uʻamea o le a avea ma se gaioiga tumau o le teʻi.

 

Fa'aliliuga polokalame fa'aliliuga, pe a iai se mea sese fa'amolemole fa'amagalo.

Punavai: La'u Upega Tafa'ilagi o Uamea


Taimi meli: 26-05-21
;