Tele faʻaoga ma faʻavae o le mesh

Mesh o loʻo gaosia ma e tele mea e faʻaoga ai le olaga, pe afai e suʻesuʻe ma le faaeteete, o le mea moni, e mafai e le olaga ona vaʻai i uiga o mata i soo se mea.Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se fale o loʻo fausiaina, o loʻo i ai faʻailoga omata uelo.Afai o le upega puipui, e mafai foi ona fa'apipi'i upega uelo.
E tele ituaiga o mata uelo, ae o le masani ona faʻaaogaina o le galvanizedmata uelo, lea e faia i le uaea uʻamea maualuga e pei o mea mata, faʻaaogaina laina faʻaogaina tekinolosi, e tele mea lelei.E mafai ona fa'agesegese, e le faigofie ona pala, fa'amaufa'ailoga, alkali tetee, uaea u'amea ma uaea uelo, u'u mausalī, ae mafai fo'i ona fa'aaoga mo se taimi umi, mafiafia, tele grid ma fa'amama, fa'amautinoa e matagofie, pe a uma mea uma. , o le alofa o le matagofie i totonu o le loto o le tagata o loʻo i ai uma, foliga matagofie, e sili atu ona faʻaoga, o le faʻaaogaina o se uaea uʻamea e matua lautele foi.

mesh

O le uaea i luga o leupega ueloe le gata sa'o umi, o lo'o i ai nisi galu fa'a'i'i, galu uaea u'u upega ua ta'ua Dutch upega.Talu ai ona o le mata e ese, o le mata uelo e lua vaega, o le tasi o le fasi mata uelo, o le isi o le voluma mata uelo.E mafua foi ona o le eseese o manaoga o tagata faatau mo oloa o loo i ai le eseesega o oloa.O se vaega taua foi o faʻatauga e malamalama ai i manaʻoga o tagata faʻatau ma faʻafeiloaʻi i latou i le mamao e mafai ai i totonu o le tulaga talafeagai, ina ia faʻamautu ai faʻatauga tumau.
Le lanu o lemata ueloia lava e fai si lelei, e mauoa o ia i se malosi faapitoa, e masani ona faaaogaina i se faasologa o faaaliga po o fata faataitaiga, ma o ona mea e mafai ona fai si filifilia e tusa ai ma se faasologa o tulaga.I se tulaga lautele, o le ueloina o le eletise eletise eletise e malosi tele, o le mesh foi e matua'i toniga.

mesh 2

O le upega atoa e matua lamolemole, o loʻo i ai se malosi malosi, malosi tele, malosi puipuia e malosi tele, ma o ia oloa e talafeagai mo soʻo se pisinisi, e pei o le ufiufi o masini, poʻo le pa o lafumanu, o loʻo i ai isi pa. , o lona mea teuteu e matua lelei lava, ioe, pe a faʻaaogaina e fai ma teuteuga, O se mea fau fale lelei lenei.
Mesh uaea uelofausaga e fai si faigofie, e matua fegasoloaʻi foi, e sili atu le malosi ma le matagofie ma le aoga, ma felauaiga faigofie tele, i le faagasologa o le faapipiiina e le afaina i le eleele, taʻavale e faafeagai tele, e iai foi tapulaa faapitoa, aemaise lava mo nisi eseese. nofoaga e fai si malosi adaptability, tau maualalo e feololo, aemaise lava talafeagai mo le faaaogaina i nisi o vaega tele eseese o nofoaga, o le maketi autu o loo faavae i nisi o auala tetele ma falegaosimea pa, le faaaogaina o upega faaesea eseese.


Taimi meli: 21-03-22