Ua tulaueleele le uamea, ua matua pa'u le tau o uamea

O le Komiti Tutotonu a le CPC ma le Fono a le Setete latou te faʻapipiʻiina le taua tele i le galuega o le faʻamautinoaina o le tuʻuina atu ma le faʻamautuina o tau o oloa tetele.Ina ia faʻatinoina le agaga o le Fono a le Setete, i le taeao o Me 23, le National Development and Reform Commission, Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, vaavaaia ma le pulega o aseta a le setete, pulega o tulafono faatonutonu maketi, o le puipuiga ma le lumanaʻi komisi na faia. se fonotaga i matagaluega e lima, faatalanoaina faatasi leuamea, uamea, apamemea, alumini ma isi alamanuia e sili atu le malosi o le maketi o pisinisi autu, uʻamea ma uamea asosi alamanuia, le nonferrous asosi uamea.

uamea

Na taua e le fonotaga e fa’apea, talu mai le amataga o le tausaga nei, o lo o fa’aauau pea le si’itia o le tau o nisi o oloa tetele, ma ua maualuga ai fo’i le tau o nisi o oloa, lea ua matua’i tosina atu i ai le to’atele o itu uma.O lenei taamilosaga o le siʻitia o tau o le taunuuga lea o le tuʻufaʻatasia o le tele o mea, e aofia ai faʻasalalauga faʻavaomalo ma le tele o taumatematega i le tele o kuata, lea na faʻalavelaveina ai le gaosiga masani ma le faʻatauga ma saofagā i le siʻitia o tau.

O le fonotaga e manaʻomia ai atinaʻe autu talafeagai e faʻaleleia ai lo latou tulaga, faʻavae se lagona o le tulaga atoa, faʻataunuʻuina tiute faʻaagafesootai, faʻalauteleina le faʻamaopoopoina o le atinaʻeina o pisinisi i luga ma lalo, ma tausia se alamanuia lelei siʻosiʻomaga;E tatau ona faamalosia lo tatou iloa o le tulafono, fai pisinisi e tusa ai ma le tulafono ma i se tulaga maopoopo, taulamua i le faatumauina o le faasologa o tau i le tele o oloa maketi, ma aloese mai le taupulepule e pulea le tau o maketi, faafoliga ma faasalalauina. fa'amatalaga e uiga i si'itaga o tau, ma tauofo i luga tau.Fefa'ataua'iga fefa'ataua'iga talafeagai e tatau, mai le va'aiga o le fa'atupuina o le atina'e umi ma le soifua maloloina o le alamanuia, fa'atino sa'o galuega a fa'alapotopotoga fa'alepulega a le alamanuia, faia se sao lelei o se alalaupapa ma feso'ota'iga, ta'ita'ia pisinisi i totonu. le alamanuia e faʻamalosia le amio pulea ma faʻatasi faʻatasi le faʻatonuga masani maketi o le alamanuia.

tau uamea

Na faamanino e le fonotaga, i le agai i luma, o pulega faatonutonu talafeagai o le a mataʻituina ma mataʻituina le tulaga o tau o oloa, faʻamalosia le vaʻavaʻavaʻa faʻatasi o oloa i le lumanaʻi ma maketi vaʻaia, faʻaalia le le faapalepale mo gaioiga faasolitulafono, ma faʻaauau pea ona laaʻia asiasiga a le tulafono ina ia iloa. fefa'ataua'iga fa'aletonu ma taumatematega leaga.O le a matou su'esu'e ma le maumaua'i ma fa'asalaina, e tusa ai ma le tulafono, gaioiga fa'asolitulafono e pei o le faia o maliega fa'apulepule, fa'asalalauina o fa'amatalaga sese, fa'atuputeleina o tau, ma le fa'aputuina.

O pisinisi o loʻo auai ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi na faʻaalia o le a latou faʻatonuina ma le faʻaeteete a latou gaosiga ma faʻagaioiga amioga, faʻataunuʻuina ma le faʻamaoni a latou matafaioi faʻaagafesootai, tausisi i le tulafono ma le tausisia o galuega, ma faia ni sao lelei i le fausiaina o se maketi maopoopo ma mautu ma faʻatonuga tau e tusa ai ma manaʻoga. o faatalanoaga ma faamanatu.

 

 

Fa'aliliuga polokalame fa'aliliuga, pe a iai se mea sese fa'amolemole fa'amagalo.


Taimi meli: 03-06-21
;