E iai sau fale ta'ifau i le fale

Faatasi ai ma le suiga o le olaga, o fagafao ua amata ona sili atu ona taua i totonu o le aiga, ma o le manaoga mo sapalai fagafao o loʻo faʻatupulaia tutusa.Ae ui i lea, i le olaga i aso faisoo, e masani ona tatou gauai atu i faʻamatalaga manatua o meaʻai fagafao ma oloa tausiga, ma o tagata matutua ma tamaiti e masani ona faʻaalia i le tele o oloa fagafao, o le mea lea o le saogalemu o mea e fetaui.fale fagafaooloa e sili ona taua.

fale o taifau

E fesoasoani fo'i pa'u i ta'ifau e a'oa'o le fe'ai i taimi uma

O le toʻatele o tagata ua aʻoaʻoina taʻifau e feʻai i se nofoaga tumau latou te iloa a latou aʻoaʻoina maile e feʻai i se nofoaga tumau, latou te masani ona tuʻu le faletaele ma le faletaele.fale o taifaui le nofoaga lava e tasi ina ia mafai ai e le taifau ona faigofie ona aʻoaʻo e faʻafefe i se nofoaga tumau.

Faʻaeteete foʻi pe a faʻaaogaina se pa o taifau:

1. Fale mailee tatau ona fa'aaoga e fa'aesea ai maile mo sina taimi.E na'o ta'ifau e mafai ona teu i totonu o pa mo sina taimi, ma e le mafai ona teuina ta'ifau i totonu o pa mo se taimi umi.E le mafai ona fa'asalaina ta'ifau e ala i le fa'afaleina, pe latou te 'ino'ino i pa.

2, o nisi o taifau atonu na o le amata i totonu o le fale o taifau i totonu o le le mautonu, e mafai ona tuʻuina ni lavalava o le pule fagafao, tuʻu i ai se lagona o le saogalemu.

3, e tatau i tagata e ona fagafao ona mama i taimi uma ma faʻamaʻi le fale o taifau, a leai o le fale o taifau e palapala tele, faigofie ona maʻi le taifau.


Taimi meli: 11-02-22
;