O le faagasologa o le gaosiga o ata malulu e tatau ona gauai atu i na vaega

Uaea toso malulu o se mea e gaosia pe a uma ona galueaina.E masani ona taʻua ona meauaea,atonu e le iloa e tagata uma.O le mea moni, o le uaea uʻamea o se pa uʻamea e masani ona tatou vaʻaia io tatou olaga i aso faisoo.Uaea u'amea e toso malulu o se oloa e faia i se faasologa o faiga (e pei o le aveeseina o le atigi).A oo mai i uaea u’amea, o le a tatou le lagona uiga ese.O le gaosiga o tekinolosi o le faʻamalosia o le lautele o le uamea lapotopoto e ala i le pu laʻititi nai lo lona lautele, ina ia umi le umi, ae o le a faʻaititia le lautele, ina ia toe faia le faagasologa, o le uʻamea lapotopoto o le a laʻititi laʻititi. uti, ma o le a faasolosolo malie lava ona faigata le maaa.

20210519093346

O lemanatu mulimulie tatau ona manatua pe a faia se ata malulu:

1. Faʻamolemole siaki ma faʻamaonia le faʻaogaina o meafaigaluega aʻo leʻi gaosia.

2. Pe a pikiina, e tatau ona faʻagesegese le ulu i totonu o le paʻu e aloese ai mai le paʻu o le vai i luga o le tino.

3, i le faagasologa o le gaosiga, ia faia se galuega lelei o le puipuiga, ina ia puipuia ai le tulai mai o le lamatiaga.

4. Fa'amolemole fa'amautinoa le fa'agaioiga saogalemu pe a maua le uaea, ma tu'u lemu le uaea.E tusa lava po o le a le ituaiga o mea fesoasoani e faʻaaogaina, e tatau ona ausia tulaga faʻamaonia o lo tatou atunuu.

20210519093441

O le autu autu o le ata malulu o loʻo i totonu o mea fau fale, ona o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le eseesega, o tulaga faʻataʻitaʻiga e eseese.E ui lava e foliga matua vaivai, e matua malosi lava, ae mafai ona faʻaaogaina i ni auala eseese.E masani ona faʻaaogaina manoa faʻamaʻi.E masani lava, e leai se palasitika e manaʻomia, naʻo le malosi, ma o lenei ituaiga uʻamea e mafai ona faʻaaogaina.

O le gaosiga o le ata malulu e le faigata e pei ona mafaufauina, e tele naua gaosiga i lo tatou atunuu.E matua faigata lava ona maua le tulaga maualuga ona o le eseesega i le tulaga lelei.O lea la, o laʻu kamupani o se gaosiga faʻapolofesa o ituaiga umauamea uamea uamea,fao, fao sima, uaea uliuli, ma isi, o se tuufaatasiga o mamanu, gaosiga, gaioiga, pulega o se tasi o pisinisi faʻaonaponei, faʻafeiloaʻi ma le faamaoni uo e manaʻomia ona o mai i laʻu fale gaosi oloa e faʻatau.


Taimi meli: 19-05-21
;