A'oa'oga fa'alotoifale a le kamupani e uiga i LinkedIn

Mai le aso 13 o Me i le aso 15, na alu atu ai le aufaigaluega faʻatau oloa mai fafo a le kamupani mo se aʻoaʻoga e tolu-aso i le faʻaaogaina o LinkedIn, faʻaaogaina le poto masani o tagata tomai faapitoa, ma faʻatino moni e faʻalautele maketi fou faʻatau.

O le Aso Faraile talu ai, sa i ai a matou aʻoaʻoga LinkedIn i totonu o le kamupani, lea na matou maua ai le malamalama atoatoa i le faʻaogaina o LinkedIn ma le faʻaogaina i totonu.

shengsongmetal

Muamua, na faʻaaoga e Eric lana lava tala e faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona fatuina se resume i LinkedIn.I le tulaga o se faʻamatalaga puupuu ma aoga, na ia faia lona lava tulaga saʻo.E le na'o le sailia o se tagata o tausia ile LinkedIn, ae o le sailia o matou ile LinkedIn.

Lona lua, na faʻamatalaina e Grace le auala e suʻe ai tagata faʻatau i itu e fitu o LinkedIn, ina ia mafai ona tatou maua se malamalama loloto i le faʻaogaina o LinkedIn.I tagata faʻatau eseese, suʻesuʻega eseese, faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa i lalo o le suʻesuʻega saʻo a tagata faatau, e mafai foi ona i ai i tulaga eseese, o se suʻesuʻega saʻo a le kamupani e suʻe ai le fesoʻotaʻiga faʻatasi.

shengsongmetal 1

Na foliga mai o se toleniga faigofie, ae na matou maua ai le seleselega tele.Ou te talitonu a maeʻa le faʻaogaina o le faaiuga o le vaiaso, e mafai ona avea i tatou uma ma tagata faʻapitoa i LinkedIn ma ausia atili le galulue faʻatasi.


Taimi meli: 31-05-21