Fa'afefea ona fa'apipi'i le pa puipui

Guardrail i le faʻatauina o le auala e faʻapipiʻi ai le saʻo e taua tele, ma o le faʻapipiʻiina o le puipui e taua tele, o manaʻoga o le maualuga ma mea e matua faʻamaoni.
O le faʻapipiʻiina o le pa puipui e tatau foi ona mulimulitaʻi i ni laasaga, muamua lava, pe a uma ona feaveaʻi le pa puipui, e tusa ai ma le umi o le pa puipui, fuafua le mamao i le va o le koluma, pe a fai o le faʻapipiʻiina o le puipui puipui o le eleele vaivai, ona mafai lea ona e muamua. eli i fafo se 40*40*50cm fa'apipi'i masini fa'avae.Afai o se fola sima, pe afai o le faʻalautele faʻamau faʻapipiʻi saʻo.

le upega

A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻamautu le koluma, e mafai ona fesoʻotaʻi saʻo le upega i luga ole Initaneti.O meafaigaluega e manaʻomia mo lenei laasaga e tatau ona faʻapitoa faʻamau, pusa ma faʻafetaui faʻailoga.Tu'u le upega i le ogatotonu o koluma e lua, ona fa'amalosi lea i luga e fa'aoga le upega ma mea fa'apipi'i o le koluma.
Afai o le fesoʻotaʻiga lata ane i le faʻapipiʻiina e leʻo faʻaogaina atoatoa, ona faʻapipiʻiina lea o le faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻi ai lea o le isi vaega o le faʻapipiʻi, o le a faigofie tele, ona faʻapipiʻi lea o le maea tuitui lau, faʻapipiʻiina o le maea tuitui e tatau ona avea ma lau. maea tuitui ma se pepa kilipa i lalo o le pa puipui.Ma o lenei mea o le a le faʻaleagaina ai le ato tupe Seine, pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o mea faʻaoga, o le guardrail e tutusa foi ma le faʻapipiʻiina, ona siaki lea o le faʻapipiʻiina o faʻamau, e iloa ai e leai se faʻafitauli pe a uma.


Taimi meli: 21-02-23
;